Dulu, kini dan selamanya.

Assalammualaikum.

Ok kali nie nak tukar stail plak. Ada orang kata asyik tulis tazkirah ajerkan. Hehehe.

Arituh hard disk rosak. So terpaksa format balik semua. Abes semua gambar-gambar lama hilang. Adalah tanya kat bebudak nie sesiapa ada simpan gambar lama time kat INTEC. Hampes semua. Tetiba hari kelmarin (bukan semalam bahasa Kelantan 101 ye), dan-dan nak exam dapat plak CD ada gambar lama. Hampagas sungguh korang nie.

Untuk pengetahuan semua, MEP4 terdiri daripada: KHAIRUL ANWAR IBRAHIM (nuek), MOHD NUR 'AIZAT YASIM (pok jat), MUHAMMAD AIZAT AMIRUDIN (aizat), MUHTADIIN RAMLI (tadin), IHSAN MUSTAEIN KORI (mat se), AHMAD FIRDAUS MUHAMED (daus a.k.a s*** c***) dan last but not least IQBAL HAZIQ ILYAS (iqbal).

So sekadar nak berkongsi gambar-gambar lama sewaktu muda remaja dulu (sekaran pun masih muda. xperlu cakap pun semua orang tahu. xyah nak kata umur 12 lah 18 lah. pandang pun orang dah tau muda. hehehe). Oklah xyah nak cakap banyak-banyak dah. Enjoy gambar-gambar nie semua sementara masih ada.

Sewaktu di INTEC. Tunggu bas nak gi Embassy Jordan kat Ampang.




Depan Embassy Jordan bersama-sama dengan MEP4 Egypt. Cuba zoom gambar nie kat tengah. Kat mamat pakai baju warna biru gelap skit tuh. Hehehe..


Kat rumah Ustazah Fadhilah bersama-sama dengan husband dia.


Kat stesyen bas depan Cemara. Nak pergi Cameron Highlands. Bukan Cameroon ye. ^.^


Di Cameron. Wah sungguh kudus muka semua. Yang tak leh tahan yang hujung belah kiri. Layan blues ker?


Mat Se di zaman mudanya.

Kalau gambar nie lagi mahal. 3 jejaka tampan sedang mencari (apakah telah berakhir pencariannya? jeng jeng jeng......)

Setelah hampir 6 tahun kita semua bersama-sama mengharungi perjuangan ini. Berbagai-bagai kenangan bersama yang mungkin tidak akan dapat dilupakan (tidak lupa juga kenangan pahit). Semoga ukhwah yang telah terbina akan terus kekal. Semoga semua sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang-Nya.

3 comments:

Abdul Munir Sanusi said...

jambu gila abe din. juruh sungguh

kher said...

ha nie baru skit.
xnengok lagi dalam koleksi.
xleh tunjuk kat snih.
hehehehe...

bebudak Tobek Ardi mahupun MEP4 jangan belasah aku ek.
peace.
biler lg kita nk bermesra.

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

(a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
(h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

FAKEH KHALIFAH SAKA